製造・調理体験コースObserving Our Factory

Inaniyu Udon with a history of over three hundred years,
Let's challenge you traditional craftsmanship as well!
You can choose from two experience courses.

You can be a craftsman Making Inaniwa Udon

Manufacturing experience course

You can experience each process of creation of Inaniwa Udon, such as tenai, twisting, which makes Inaniwa Udon strong and chewy. It is possible to send your Inaniwa Udon to your home after drying. (Sending fee is not included.) We are sure that this experience will be a wonderful memory of your trip.

佐藤養助 製造体験コース 稲庭うどん製造時写真

Know the taste in the Inaniwa countryside

Manufacturing ・ Cooking experience course

Our professionals teach you how to cook Inaniwa Udon in order to make you enjoy it in the best way. You can be an Inaniwa Udon master!

佐藤養助 製造・調理体験コース 稲庭うどん盛り付け時写真

チラシはこちらからダウンロード

場所 佐藤養助 総本店 秋田県湯沢市稲庭町字稲庭80
体験所要時間 製造体験コース 約60分
製造・調理体験コース 約90分
受付時間 前日までのご予約は11:00~15:00まで。当日のご予約は11:00~材料がなくなり次第終了とさせて頂きます。
休業日 年末年始
料金 製造体験コース/こども(小学生以下) 1,000円+税 大人(中学生以上) 1,500円+税
調理体験コース/こども(小学生以下) 2,500円+税 大人(中学生以上) 3,000円+税
キャンセル 前日まで
支払い方法 当日総本店にて受付・現金精算
送料 下記運賃表をご参照ください
ご予約
お問い合わせ
TEL : 0183-43-2911(代表)
FAX : 0183-43-2921
E-mail : ys@sato-yoske.co.jp
備考 前日までにご予約が必要です。 団体は30名様まで
製造・調理体験コースは、調理体験スペースの予約状況により受付できないこともございます。詳しくはお問い合わせください。

運賃表(税込)

秋田県内 770 円
北海道 1,100 円
東 北 880 円 青森・岩手・宮城・山形・福島
関東・甲信越
中部・北陸
990 円 茨城・栃木・群馬・埼玉・千葉・神奈川・東京・山梨・新潟・長野・富山・石川・福井・静岡・愛知・三重・岐阜
関 西 1,210 円 大阪・京都・滋賀・奈良・和歌山・兵庫
中 国 1,320 円 岡山・広島・山口・鳥取・島根
四 国 1,430 円 香川・徳島・愛媛・高知
九 州 1,540 円 福岡・佐賀・長崎・大分・宮崎・鹿児島・熊本
沖 縄 1,760 円
※この度、弊社指定運送会社の料金改定に伴い、送料を改定致しました。予めご了承ください。